Koristimo kolačiće. Doznajte više o tome na ovdje. Nastavkom pregledavanja stranice pristajete na naše kolačiće.

O nama

Osnovana 2020. godine, stranica za poslove “Posao Sada” ima jasnu viziju – povezati kvalitetan kadar sa kvalitetnim poslodavcima. Stranica je osmišljena imajući u vidu obje strane u procesu zapošljavanja. I posloprimca i poslodavca.

Krenuli smo s idejom stvaranja nove stranice za poslove jer smatramo da transparentnost i efikasnost trebaju biti na prvom mjestu prilikom traženja posla. Kreirajući detaljan profil na našoj stranici, poslodavac osigurava budućim zaposlenicima bolji i jasniji uvid u samu tvrtku i radnu atmosferu. Zauzvrat, to posloprimcu olakšava samo donošenje odluke gdje da pošalje svoj životopis. Također smo htjeli osigurati posloprimcima jednostavan sustav praćenja svojih prijava i upravljanja verzijama životopisa.

Employer branding osigurava bolju prepoznatljivost i veće povjerenje u poslodavca, dok personaliziran pristup prijavama i lako upravljanje životopisima osiguravaju bolje rezultate prilikom prijavljivanja na poslove. Kao timu sa dugogodišnjim iskustvom unutar zapošljavanja, cilj nam je bio omogućiti sve potrebno za poslodavca i posloprimca na istom mjestu.

Nadamo se da smo uspjeli u tom naumu, ali radije nam Vi recite što mislite! Ukoliko imate poteškoća prilikom izrade računa, ažuriranja profila ili samo imate povratnu informaciju kako se možemo unaprijediti, slobodno nam pišite na podrska@posaosada.com. U međuvremenu, za sve vezano uz poslove u turizmu, građevini, maloprodaji ili IT-u, Posao Sada je tu za Vas.

Što nudimo?

Mlada smo stranica i nadamo se da ćete nam dati priliku da skupa rastemo, a novim poslodavcima koji kreiraju profil do kraja ovog mjeseca nudimo:

Besplatno oglašavanje poslova

Svi poslodavci koji kreiraju svoj profil dobivaju besplatno 10 PS kredita za oglašavanje i dodatnih 5 kad im je profil dovršen. 1 kredit = 1 oglas za posao! Te kredite možete koristiti za Vaše oglašavanje do kraja travnja 2021.

Podršku u izradi profila

Niste na „ti“ s obradom slika? Nema problema. Naš tim u podršci Vam može pomoći s obradom Vaših slika da Vam profil što bolje izgleda. Naša stranica omogućava i prikaz videa te nam se slobodno javite ako želite dodati Vaš video na profil.

Besplatna promidžba po društvenim medijima

Jeste li znali da 79% posloprimaca koristi društvene medije u potrazi za poslom? (Izvor: Glassdoor) Zašto propustiti priliku da i Vaš posao bude vidljiv? Oglašavamo Vaša radna mjesta preko našeg profila na Facebooku, LinkedInu i/ili Instagramu. Jedan kanal promocije po klijentu.

Prijaviti se kao poslodavac možete klikom na ovaj link. Potrebno je koristiti svoju poslovnu adresu za izradu profila poslodavca.

Ako se želite registrirati kao posloprimac, kliknite ovaj link.