Koristimo kolačiće. Doznajte više o tome na ovdje. Nastavkom pregledavanja stranice pristajete na naše kolačiće.

O nama

Osnovana 2020. godine, stranica za poslove “Posao Sada” ima jasnu viziju – povezati kvalitetan kadar sa kvalitetnim poslodavcima. Stranica je osmišljena imajući u vidu obje strane u procesu zapošljavanja. I posloprimca i poslodavca.

Krenuli smo s idejom stvaranja nove stranice za poslove jer smatramo da transparentnost i efikasnost trebaju biti na prvom mjestu prilikom traženja posla. Kreirajući detaljan profil na našoj stranici, poslodavac osigurava budućim zaposlenici bolji i jasniji uvid u samu tvrtku i radnu atmosferu. Zauzvrat, to posloprimcu olakšava samo donošenje odluke gdje da pošalje svoj životopis. Također smo htjeli osigurati posloprimcima jednostavan sustav praćenja svojih prijava i upravljanja verzijama životopisa.

Employer branding osigurava bolju prepoznatljivost i veće povjerenje u poslodavca, dok personaliziran pristup prijavama i lako upravljanje životopisima osiguravaju bolje rezultate prilikom prijavljivanja na poslove. Kao timu sa dugogodišnjim iskustvom unutar zapošljavanja, cilj nam je bio omogućiti sve potrebno za poslodavca i posloprimca na istom mjestu.

Nadamo se da smo uspjeli u tom naumu, ali radije nam Vi recite što mislite! Ukoliko imate poteškoća prilikom izrade računa, ažuriranja profila ili samo imate povratnu informaciju kako se možemo unaprijediti, slobodno nam pišite na podrska@posaosada.com. U međuvremenu, za sve vezano uz poslove u turizmu, građevini, maloprodaji ili IT-u, Posao Sada je tu za Vas.